HemHundgrindarArtfex Hundgrindar › Artfex Avdelare till Hundgrind
Artfex Avdelare till Hundgrind thumbnail
Artfex Avdelare till Hundgrind 2 thumbnail
Artfex Avdelare till Hundgrind 3 thumbnail
Artfex Avdelare till Hundgrind 4 thumbnail

Artfex Avdelare till Hundgrind

2 100 SEK
Inkl moms
2 350 SEK
Antal
✓ Lagervara

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Med denna avdelare kan du göra bagageutrymmet till två separata utrymmen om du har två hundar, eller om du vill ha ett separat utrymme att förvara packning i. Längden på avdelaren är justerbar och den fästs i bottenramen på grinden.

Monteras i grindens mittstolpe mellan luckorna vilket gör att den delar utrymmet 50/50.

Observera att denna avdelare endast passar hundgrindar med dubbellucka ej enkellucka.Denna nya Arfex avdelare kommer som en modell / storlek, så om en bil enligt vår passlista kan ha Small eller Large avdelare, av den gamla modellen, så kommer den Nya Avdelaren att passa i dessa bilar.

Den Nya avdelaren kan ENBART monteras på en Artfex Grind Modell 1 med Dubbeldörr art.nr. 10006 eller Artfex Grind Modell 2 med Dubbeldörr art. nr. 10007

Facebook
Instagram
Målet med Hundibil.se är att erbjuda mer än bara produkter, vi vill göra det enkelt och tryggt att handla rätt produkter för just era behov, er hund och er bil. Vi jobbar därför hårt på att göra sidan enkel för er att använda, ett exempel på detta är att vi har sorterat in de produkterna som passar en viss bilmodell i bilkatergorier. Välj den bil ni har och se de produkter som vi kan erbjuda!
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer