Reklamation och Returer

Du som är privatperson har enligt Distansköpslagen 14 dagars ångerrätt/bytesrätt när du handlar online, Det innebär att du kan skicka tillbaka oanvända, oskadade varor med obruten förpackning/försegling/teknisk plombering inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket. Men HUNDiBIL.se tillämpar 90 dagars Öppet Köp för att du alltid ska vara säker på att du får rätt produkter

Om varan är trasig när du öppnar paketet eller om det blir fel på varan har du, som är privatperson, reklamationsrätt i totalt 3 år från du mottog paketet. Reklamation måste dock göras inom skälig tid och senast 2 månader efter att du upptäckte felet. Om det finns garanti som är längre än 3 år kan du reklamera inom garantiperioden.

Företag bör undersöka varan i samband med mottagandet och reklamera eventuella fel inom skälig tid. Fel som uppstår därefter kan reklameras inom garantiperioden. I annat fall hänvisar vi till respektive tillverkare eller serviceställe.

Privatperson, som utnyttjar sin ångerrätt, betalar själv fraktkostnaden för den returnerade varan. Vid fel i varan återbetalar vi returfrakten samt vad du betalat för den skadade eller felaktigt levererade varan förutsatt att vi inte kan skicka en ny vara till dig inom skälig tid.

Ett retur- eller reklamationsnummer ska alltid bifogas. Returer och reklamationer utan godkänt retur- eller reklamationsnummer accepteras ej.

Instruktioner:
• Denna instruktion gäller alla typer av returbegäran.
• Logga in och gå till kundtjänst. Välj "Mina returer" och välj den order du vill returnera från.

• Returansökan är giltigt i 14 dagar och returen måste vara oss tillhanda inom dessa dagar.
• Vi kommer att kontakta dig per e-post så fort din begäran har mottagits och kontrollerats.
• Vid retur MÅSTE alla produkter returneras i originalförpackningar komplett med samtliga tillbehör.
• Tänk på att alltid skicka produkten i ytteremballage för att inte skada originalförpackningen & att förpacka godset väl för att undvika skador.
• Bifoga en kopia av returbekräftelsen i returen och skicka den till oss.

OBS! Returer som skickas in utan godkänt retur- eller reklamationsnummer accepteras ej. Endast returfrakt bokat av oss accepteras.
Facebook
Instagram
Målet med Hundibil.se är att erbjuda mer än bara produkter, vi vill göra det enkelt och tryggt att handla rätt produkter för just era behov, er hund och er bil. Vi jobbar därför hårt på att göra sidan enkel för er att använda, ett exempel på detta är att vi har sorterat in de produkterna som passar en viss bilmodell i bilkatergorier. Välj den bil ni har och se de produkter som vi kan erbjuda!