Välja Lastgaller

Att välja rätt lastgaller/skyddsgaller till din bil är viktig. Gallret är till för att skydda förare och passagerare från lasten vid en eventuell kollision.


TIPS!
Vi rekommenderar ett modellanpassat galler. Gallret kommer passa allra bäst och klara av högre påfrestningar. De är enkla att montera och ger ingen åverkan på bilen
Hur hittar jag rätt?

- Genom att skriva in din bilmodell i sökrutan kommer passande produkt upp.

- Skulle ingen produkt komma upp när du söker på din bilmodell så har vi universalgaller som passar många olika bilar. (Klicka här)

- Du kan även kontakta oss för hjälp, Vi har mångårig expertis i våra produkter och vad som passar till vad! Ibland har vi även produkter som inte hunnit ut på sidan!

Välj i Sveriges största sortiment!
Facebook
Instagram
Målet med Hundibil.se är att erbjuda mer än bara produkter, vi vill göra det enkelt och tryggt att handla rätt produkter för just era behov, er hund och er bil. Vi jobbar därför hårt på att göra sidan enkel för er att använda, ett exempel på detta är att vi har sorterat in de produkterna som passar en viss bilmodell i bilkatergorier. Välj den bil ni har och se de produkter som vi kan erbjuda!
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer