Välja lastgaller
Att välja rätt lastgaller/skyddsgaller till din bil är viktig. Gallret är till för att skydda förare och passagerare från lasten vid en eventuell kollision.

Hur hittar jag rätt?

- Genom att skriva in din bilmodell i sökrutan kommer passande produkt upp.
- Skulle ingen produkt komma upp när du söker på din bilmodell så har vi universalgaller som passar många olika bilar.
- Du kan även kontakta oss för hjälp, Vi har mångårig expertis i våra produkter och vad som passar till vad! Ibland har vi även produkter som inte hunnit ut på sidan!
TIPS!

Vi rekommenderar ett modellanpassat galler, till många av dessa galler finns även avdelare för bagagerummet.
Detta är att föredra om man ska frakta både en hund och last i bagageutrymmet.
Ett modellanpassat galler kommer sitta allra bäst och klara av högre påfrestningar. De är enkla att montera och ger ingen åverkan på bilen.
VÅRT SORTIMENT!

I vårt sortiment av lastgaller hittar ni Artfex en av Sveriges största tillverkare av hund- & bilprodukter!

Artfex är specialiserade på utveckling och tillverkning av hundburar och hundgrindar av universalmodell samt modellanpassade skyddsgaller och lastgaller för personbilar och transportbilar.
Produkterna håller mycket hög kvalitet och tillverkas i Vänersborg, Sverige.
Klicka här för att se Artfexs lastgaller!Tyska Travall är en erkänd pionjär inom design och tillverkning av högkvalitativa fordonsspecifika tillbehör. Med sina 30 år i branschen är de världs ledande producent av fordonsspecifika lastgaller och avdelare.
Klicka här för att se Travalls lastgaller!Vill man ha ett universalgaller ska man kika på MIM safes VarioBarrier eller VarioBarrier HR.
Ett branschledande team arbetar för innovation, utveckling och produktion av säkerhetslösningar som är både snygga och bekväma för såväl sällskapsdjur som dess ägare.

MIMsafe säger detta utifrån deras erfarenheter av att utveckla säkra transportlösningar i samarbete med några av de mest framstående biltillverkarna i världen och dess designers.
Alltid krocktestad och tillverkat i Sverige.
Klicka här för att se universala lastgaller från MIMsafe!
Facebook
Instagram
Målet med Hundibil.se är att erbjuda mer än bara produkter, vi vill göra det enkelt och tryggt att handla rätt produkter för just era behov, er hund och er bil. Vi jobbar därför hårt på att göra sidan enkel för er att använda, ett exempel på detta är att vi har sorterat in de produkterna som passar en viss bilmodell i bilkatergorier. Välj den bil ni har och se de produkter som vi kan erbjuda!