HemHundgrindar › MIMsafe VarioGate G3 Avdelare Lång

MIMsafe VarioGate G3 Avdelare Lång

2 620 SEK
Inkl moms
Antal
✓ Beställningsvara

Beskrivning

Produktdata

Dokument

OBS! Generation 3, passar endast till generation 3 grindar ej nya G4.

Denna robusta och reglerbara avdelare är ett tillbehör till Mimsafe VarioGate hundgrind som är utformad för att stå emot last och tryck från sidorna och därmed säkra lasten för sidledes förflyttning i bagageutrymmet. Vid en kollision komprimeras VarioGate Avdelare i längdriktningen och neutraliserar på så sätt de uppkomna krafterna på ett effektivt sätt.

Den finns i två storlekar med olika mycket justermån på djupet för att på så sätt passa till så många bilmodeller som möjligt. Den långa har ett djup mellan 950– 1300mm och den korta mellan 750–1000mm. Medger maximalt utnyttjande av bagageutrymmet och kan monteras med viss förskjutning från centrum för att skapa ett större och ett mindre utrymme.

Levereras omonterad, monteringsverktyg medföljer.

Avdelare lång:
Längd: 950-1300 mm
Bredd: 780 mm
Höjd: 755 mm
Vikt:
Facebook
Instagram
Målet med Hundibil.se är att erbjuda mer än bara produkter, vi vill göra det enkelt och tryggt att handla rätt produkter för just era behov, er hund och er bil. Vi jobbar därför hårt på att göra sidan enkel för er att använda, ett exempel på detta är att vi har sorterat in de produkterna som passar en viss bilmodell i bilkatergorier. Välj den bil ni har och se de produkter som vi kan erbjuda!