HemLastgaller/ SkyddsgallerArtfex Skyddsgaller › Artfex Skyddsgaller - MAZDA CX-5 (GEN.2) 2017-

Artfex Skyddsgaller - MAZDA CX-5 (GEN.2) 2017-

1 999 SEK
Inkl moms
Antal
✓ Lagervara

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Ett mycket välgjort och prisvärt lastgaller/ skyddsgaller till Mazda CX 5 (Gen.2) 2017- från den Svenska tillverkaren Artfex som monteras enkelt utan vare sig åverkan på bilen eller behov av verktyg.

Skyddsgallret är till för att skydda människor och djur och skall vara en skyddande barriär mot lasten i bilen och kunna motstå de mycket stora krafter som uppstår vid en kollision. Även enkla föremål kan vara dödligt farliga vid en tämligen harmlös kollision om de kastas fram från bagageutrymmet.

Ett Artfexgaller är garanterat gnisselfritt och är utformade så att de vid en kollision överför krockvåldet till bilens c-stolpar vilket ger maximal säkerhet vid transport av hundar eller andra djur och last i bagageutrymmet. Detta både genom att hindra lösa föremål från att flyga över baksätet men även genom att avlasta och förstärka baksätet som annars får ta mycket vikt med risk för att det inte orkar hålla emot.

Som tillbehör finns Artfex koppelkrokar som passar både på Artfex skyddsgaller som på Artfex burar och grindar och ger en upphängningsyta.

Läs gärna monteringsanvisningen (under fliken dokument) där fler bilder och beskrivning av monteringen finns.

Modellspecifikt:
- Bilens original insynsskydd kan användas tillsammans med detta galler.

Passar till:
Mazda CX 5 (Gen.2) 2017-
Facebook
Instagram
Målet med Hundibil.se är att erbjuda mer än bara produkter, vi vill göra det enkelt och tryggt att handla rätt produkter för just era behov, er hund och er bil. Vi jobbar därför hårt på att göra sidan enkel för er att använda, ett exempel på detta är att vi har sorterat in de produkterna som passar en viss bilmodell i bilkatergorier. Välj den bil ni har och se de produkter som vi kan erbjuda!