HemHundgrindarTillbehör till Hundgrindar › MIMsafe Cover+ Stötfångarskydd
MIMsafe Cover+ Stötfångarskydd thumbnail
MIMsafe Cover+ Stötfångarskydd 2 thumbnail
MIMsafe Cover+ Stötfångarskydd 3 thumbnail
MIMsafe Cover+ Stötfångarskydd 4 thumbnail

MIMsafe Cover+ Stötfångarskydd

284 SEK
Inkl moms
299 SEK 5% rabatt
Antal
✓ Lagervara

Beskrivning

Produktdata

Dokument

MIMsafe Cover + är ett enkelt men mycket väl fungerande skydd för bilens stötfångare vid lastning av er hund eller gods. Skyddet är tillverkat i kraftig nylon med insydda plastförstärkningar vilket ger ett bra skydd även från tunga hundar med vassa klor.

Cover + är en bredare variant av Cover vilket passar bra till större bilar för att ge ett heltäckande skydd. Skyddet kan vikas ihop eller hängas upp på hundbur eller hundgrind för enkel hantering, upphängt fungerar det även som solskydd för hunden i buren under varma och soliga dagar. Monteras enkelt i bilens lastsurrningsöglor (alternativt i monterad hundbur) och passar de flesta bilar.

Bredd 95 cm, Längd 85 cm.
Facebook
Instagram
Målet med Hundibil.se är att erbjuda mer än bara produkter, vi vill göra det enkelt och tryggt att handla rätt produkter för just era behov, er hund och er bil. Vi jobbar därför hårt på att göra sidan enkel för er att använda, ett exempel på detta är att vi har sorterat in de produkterna som passar en viss bilmodell i bilkatergorier. Välj den bil ni har och se de produkter som vi kan erbjuda!
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer