HemHundburar › MIMsafe Care2 Medium Rosa
MIMsafe Care2 Medium Rosa thumbnail
MIMsafe Care2 Medium Rosa 2 thumbnail

MIMsafe Care2 Medium Rosa

3 795 SEK
Inkl moms
Antal
✓ Lagervara

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Care2 är en säker och mycket praktisk portabel hundbur som erbjuder en trygg plats för dem som står dig riktigt nära.
Med sin unika form och design får du ett genomtänkt krockskydd i alla riktningar om olyckan trots allt skulle vara framme. Med sina fasta bältespunkter monteras buren enkelt med hjälp av säkerhetsbältet. Care2 passar lika bra fram som i baksätet och kan vändas både med luckan framåt och åt sidan. Den kan även placeras i bagageutrymmet så länge den inte står i bilens deformationszon. Se broschyren i fliken dokument för bildexempel på montering.

Care2 har genomgått krocktest enligt samma testmetod som görs för bilbarnstolar ECE r44 vid rISE research Institutes of Sweden. Care2 är patenterad, tillverkad av strängsprutad aluminium och splittersäker nylonplast som tål stora temperaturvariationer utan att hållfastheten för den skull påverkas. Care2 sluttande konstruktion ger buren dess energiabsorberande deformationsegenskaper och minskar risken för skador vid en kollision. Dubbla dörrar i armerad och förstärkt plast garanterar bästa tänkbara hållfasthet.

Praktiskt bekvämt bärhandtag och integrerad termometer med gradering i Celsius och Fahrenheit.

Inklusive 2 skålar och en Metizobädd.

Yttermått i mm för Medium:
D 500
B 475
H 390
Vikt 5 kg
Största hundvikt 9 kg
Facebook
Instagram
Målet med Hundibil.se är att erbjuda mer än bara produkter, vi vill göra det enkelt och tryggt att handla rätt produkter för just era behov, er hund och er bil. Vi jobbar därför hårt på att göra sidan enkel för er att använda, ett exempel på detta är att vi har sorterat in de produkterna som passar en viss bilmodell i bilkatergorier. Välj den bil ni har och se de produkter som vi kan erbjuda!
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer