HemÖvriga Hund- & Biltillbehör › Air Dry Fuktuppsamlare
Air Dry Fuktuppsamlare thumbnail
Air Dry Fuktuppsamlare 2 thumbnail
Air Dry Fuktuppsamlare 3 thumbnail

Air Dry Fuktuppsamlare

142 SEK
Inkl moms
189 SEK
Antal
✓ Lagervara

Beskrivning

Produktdata

Dokument

Nu finns en återanvändningsbar fuktuppsamlare för båtar, bilar, husvagnar och andra utrymmen som kan bli fuktiga
när de inte utnyttjas. Med AirDry aktiv slipper du imma och fukt som till exempel kan ge rost, mögel och dålig lukt.

Öppna plastpåsen och AirDry är genast klar att användas. Den kan samla upp 600g vatten innan den behöver torka för att kunna användas igen. Tiden för upptagning beror på luftfuktighet, temperatur och luftvolymen i utrymmet, i normalfallet 6 veckor. Du kan väga påsen för att fastställa mättnaden (max 1,6 kg). För att alltid ha utrymmet fuktsäkert kan det vara bra att ha en extra påse att byta med.

Den är enkel att återanvända, placera den vid en värmekälla eller låt den torka i solen. Torkning tar allt från ett par dagar till någon vecka, så du kan med fördel alternera mellan två stycken.

Fungerar till bilar, båtar, husvagnar, tält, sommarstugor mm.

OBS! Leveras utan kartong.
Facebook
Instagram
Målet med Hundibil.se är att erbjuda mer än bara produkter, vi vill göra det enkelt och tryggt att handla rätt produkter för just era behov, er hund och er bil. Vi jobbar därför hårt på att göra sidan enkel för er att använda, ett exempel på detta är att vi har sorterat in de produkterna som passar en viss bilmodell i bilkatergorier. Välj den bil ni har och se de produkter som vi kan erbjuda!
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer